Uslovi korišćenja

OPŠTI USLOVI ONLINE KUPOVINE

Molimo Vas da pažljivo pročitate pravila koja primenjujemo. Kupovinom putem našeg sajta www.vizia.rs prihvatate dole navedene Uslove kupovine. Da bi smo obradili vaše zahteve, potrebni su nam vaši lični podaci. Pored njih analiziramo i podatke o proizvodima koje posećujete na našem sajtu. VIZIA u prvi plan stavlja odnos prema potrošačima i zato sa velikom pažnjom brinemo o vašim podacima.Informacija o vama nećemo dostaviti neovlaščenim trećim licima i sa njima ćemo postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka.

Pažnja: molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe internet sajta VIZIA. Korišćenjem našeg internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi). K.S. Vizia, Pr. Danijela Rmuš zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove unošenjem izmena u ovaj tekst. Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu internet stranicu i proverite da li su se Uslovi možda promenili od vaše poslednje posete.

Sadržaji objavljeni na internet sajtu VIZIA, vlasništvo su K.S. Vizia, Pr. Danijela Rmuš i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima. Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom internet sajtu u druge svrhe od ovde navedenih potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.

NARUČIVANJE PROIZVODA
Izaberite artikal ili artikle koji želite da kupite i stavite ga u korpu. Zatim je potrebno da nam dostavite vaše podatke (nije neophodna registracija):
– Ime i prezime
– Grad i ulicu
– Mobilni telefon
– E-mail adresu (nije obavezna)

SLANJE PROIZVODA
Čim dobijemo vaš zahtev za kupovinu odgovorićemo vam u što kraćem roku, da li svega ima na stanju što ste poručili (e-mail, SMS ii telefonski poziv) i ako sve imamo na stanju, pristupamo slanju vašeg paketa. Pakete šaljemo POST EXPRESS-om, poštinom kurirskom službom.
– Porudžbine primljene do 15.00h. šaljemo isti dan. Za porudžbine primljene posle 15.00h šaljemo sledećeg dana.
– Isporuka je uvek DANAS ZA SUTRA.

PLAĆANJE POUZEĆEM
– ZA VREDNOST PORUDŽBINE ISPOD 7.000 rsd., kupac snosi troškove transporta. Ukupni troškovi transporta (transport+otkup pošiljke) ugalvnom iznose 420-520 rsd.
ZA VREDNOST PORUDŽBINE PREKO 7.000 rsd., VIZIA snosi troškove poštarine, a kupac snosi troškove otkupa pošiljike koji obično iznosi od 55 rsd pa naviše (u zavisnosti od iznosa kupovine). (PRAVILO KURIRSKE SLUŽBE)

PLAĆANJE KARTICAMA
– Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
– Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

PLAĆANJE PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE
Odobravamo kupovnu na 10 mesečnih rata, za bilo koji iznos kupovine.
– Prethodno je potrebno da nas kontaktirate na e-mail viziamoda@gmail.com i da nam uputite zahtev u slobodnoj formi da želite da sklopite Ugovor o prodaji na rate putem administrativne zabrane.
– Kada sklopimo Ugovor, vaši zaposleni će moći da nas kontaktiraju na navedenu email adresu, sa željama šta žele da kupe. Kada utvrdimo porudžbinu, mi vam šaljemo administrativnu zabranu na potpis. Potpisanu i overenu zabranu (SKENIRANU-PDF) nam pošaljete na email, da potvrdite kupovinu i da rezervišemo naručenu garderobu. Originalni primerak šaljete poštom i kada ga dobijemo, mi pošaljemo garedrobu kurirskom službom vašem zaposlenom.

IZJAVA O KONVERZIJI
Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

ZAMENA ARTIKLA
– Zamena artikla je moguća i zamenom se smatra zamena za drugu veličinu istog artikla .
– Troškovi vraćanja i ponovnog slanja su na KUPCU (oko 400 rsd.).
– Obrazac za zamenu artikla je OVDE

ODUSTAJANJE OD KUPOVINE
– Odustajanje od kupovine je moguće u roku od 14 dana.
– Moguće je artikla zameniti za drugi artikal, koji je iste ili veće vrednosti uz doplatu.
– Obrazac za odustajanje od kupovine je OVDE
– VIZIA je dužan da Kupcu vrati primljeni iznos kupoprodajne cene u roku od 14 dana od dana prijema jednostrane izjave Kupca o raskidu Ugovora, pod uslovom da je Kupac u navedenom roku vratio robu bez oštećenja i znakova da je roba korišćena.
– U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, VIZIA je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice

REKLAMACIJA
– Reklamacija se može odnositi na pogrešno naplaćen iznos u odnosu na prikazane cene.
– Na reklaciju će biti odgovoreno u roku od 8 radnih dana.
– Dovoljno je da kupac na dostavi pisanu izjavu i sliku računa na e-mail viziamoda@gmail.com.
– Razlika u novcu će biti vraćena u roku od 8 dana.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA
U ime VIZIA prodavnice obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni VIZIA (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Kada koristite naš internet sajt ili aplikaciju nije dozvoljeno da:

  • Ometate ili onemogućavate bilo koje funkcije povezane sa sigurnošću na sajtu ili funkcije koje sprečavaju ili ograničavaju upotrebu ili kopiranje dostupnog sadržaja
  • Objavljujete ili prenosite na internet sajt svaki materijal koji je preteći, klevetnički, nepristojan, uvredljiv, pornografski ili zlostavljački. Takođe materijal kojim možete inicirati rasnu mržnju, uzrokujete uznemiravanje ili bilo koje neprijatnosti usled kršenja privatnosti, poverenja određenim diskriminacionim, pretećim ili izazivačkim komentarima
  • Dajete netačne informacije koje se tiču ličnih podataka u vašem profilu
  • Koristite tuđe lične podatke bez dozvole te osobe ili lažno predstavljate da istupate u ime trećeg lica, firme ili organizacije
  • Bavite se bilo kojim nezakonitim ili protivpravnim ponašanjem
  • Modifikujete, ometate, presrećete ili hakujete internet sajt ili aplikaciju u cilju njihovog onesposobljavanja
  • Koristite specijalizovane programe radi preuzimanja sadržaja sa sajta ili aplikacije

Ako prekršite bilo koji od ovih Uslova mi Vas možemo sprečiti da koristite ovaj internet sajt na stalnom ili privremenom nivou. Mi možemo preduzeti i druge mere, uključujući ali ne ograničavajući se na to da Vas prijavimo nadležnim državnim organima, pošaljemo upozorenje ili podnesemo tužbu.VIZIA nije u sistemu PDV-a

Close