O NAMA

Kada se spoje ljubav, starst i želja za modom, onda se mora stvoriti nešto dobro

Kako smo počeli

Posle nekoliko godina definisanja šta tačno možemo na našem neobičnom i neuravnoteženom modnom tržištu, 2010 godine se osniva VIZIA i od tog momenat se može reći da živimo naš samostalni san.

2011

Krajem 2011 godine, izgrađuje se poslovni prostor koji postaje srce posla. Otvaraju se prve radnje i sve počinje kao iz bajke.

2014

Posao se polako proširuje i na područje sindikalne prodaje, koje postaje i glavno tržište za plasiranje naših proizvoda. Pored sopstvene proizvodnje, stvara se mreža prodavaca, zaposlenih po celoj Srbiji. Tako je zatvoren ceo ciklus od proizvodnje do prodaje.

2019

Trenutno razvijamo internet prodaju putem više kanala prodaje i očekujemo da se maksimalno razvijamo u tom pravcu, jer je internet budućnost.

Naša VIZIA

Kada se spoje ljubav, starst i želja za modom, onda se mora stvoriti nešto dobro. Sve to je stalo u jednu osobu koja je to pretočila u žensku garderobu, koja je prirasla srcu mnogih dama i  traje već godinama. Danijela Rmuš je uspela da svoje snove spoji sa životnom snagom i da stvori svoj stil i nazove ga VIZIA.

I još uvek uspeva da živi svoj san. Kreira i izrađuje žensku garderobu i uspešno je plasira na modno tržište. Veliki broj zadovoljnih kupaca je najlepše za jednog umetnika.

Samo zbog svih dama koje je vole i prate i koje joj uzvraćaju ljubav, ona ima snage da stvara još bolje i više za njih. Nadamo se da će nastaviti tako još mnogo godina, jer je ljubavi prema njenoj viziji sve više i više.

Miljakovačke staze 121g, 11090 Beograd, Srbija

POGLEDAJ NA MAPI

Close